IT'S A BABYGIRL | Josephine Camilla
josephinecamilla

Josephine Camilla

Annons

IT’S A BABYGIRL

Igår vad det dags för Rutinultraljud och vi fick se vår älskade lilla mini igen, och den här gången fick Bonnie som har jullov följa med och titta på bebisen på skärmen vilket kändes extra speciellt. Allt såg fint ut och vi fick veta att vi väntar en liten FLICKA! Bonnie ska alltså få en lillasyster, precis som hon trodde!

Det känna så mycket mer personligt att veta vem som ligger där i magen nu. Nu vet vi ju att det är en flicka, vi kan säga HON – och vi vet hennes namn. Lilla hjärtat, vad vi längtar efter henne nu!

Så tacksam för gårdagens ultraljud och jag längtar så mycket efter att få träffa henne nu och hålla henne i min famn <3 Vi blev också framflyttade ett par dagar så bf är numera 2:a Juni, tänk vilken magisk start på sommaren 2019 att bli mamma till en prinsessa till, och Bonnie storasyster.. hon kommer bli den mest underbara storasystern, hon pratar redan nu så kärleksfullt om sin lillasyster och allt hon vill göra med henne.

BB- kitet är snart klart med onsie och kanin. Ska bara köpa till en filt och mössa! Bonnies BB- kit var rosa, så lillasysters får bli vitt!

Minns fortfarande känslan när man fick lämna BB som en familj med en helt ny familjemedlem. Lyckan som bara var övermäktig och hur man grät i bilen av tacksamhet när man satt där i baksätet och fick ta med sig sin lilla bebis hem som helt plötsligt låg där och sussade bredvid ist för att sparka inne i magen… overkligt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josephinecamilla

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. josephinecamilla
      josephinecamilla

      Men Åhh vad roligt, då är det ju verkligen inte långt kvar nu för er!! Vad spännande 🙂 <3 Stor kram!!

Annons
stats