GRAVIDUPPDATERING VECKA 18-19 | Josephine Camilla
josephinecamilla

Josephine Camilla

Annons

GRAVIDUPPDATERING VECKA 18-19

Vecka 18 just nu… Imorgon går vi in i vecka 19 och om 3 dagar får vi veta om det är en pojke eller flicka i magen. Jag drömde att det var en pojke häromnatten men gravidillamåendet är ju precis som när jag väntade Bonnie så mycket pekar på en flicka också. Vi är med andra ord fortfarande lika kluvna och känner fortfarande att det verkligen är 50/50 och så känner faktiskt de flesta runt omkring oss när man pratar med vänner och familj, det är verkligen lika många som tror att det blir en flicka som tror på en kille denna gång.

Helt oväsentligt vad det blir för kön dock, så älskad redan och det ska bli helt underbart att få se mini igen på ultraljudet på fredag. Viktigast av allt är att vår lilla skatt i magen mår bra, det är verkligen det enda som betyder något!

Vad gäller namn så var vi faktiskt nästan lika snabba med både ett flicknamn och ett pojknamn på kommande bebis som vi var när vi väntade Bonnie. När vi väntade henne hade vi också hennes namn klara väldigt tidigt, vi visste direkt efter RUL att vår förstfödda dotter skulle få namnen Bonnie Josephine, och som sagt, även efter detta RUL vet vi både förnamn och andranamn oavsett kön, vi har med andra ord 4 namn klara. Vad det blir för namn får ni veta framöver!

Tycker magen är ganska liten ännu och så hade jag nog inte tyckt om det var första barnet! Då tyckte man att man hade “så stor” mage halvvägs in i graviditeten.. nu vet man vad som väntar haha!

Jag har börjat smörja in kroppen regelbundet nu också, morgon och kväll med olja från Maria Åkerberg. Äsch jag  vet inte om det hjälper, många menar ju på att det är genetiskt också det här med bristningar. Men rent logiskt tänker jag väl att en återfuktad hud klarar av att tänjas ut bättre än torr hud, så jag smörjer in mig ändå så får det bli som det blir.

Kramar <3 och glöm inte klicka på hjärtat om ni gillar mina graviduppdateringar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josephinecamilla

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Kommer ni ha samma barnvagn som Bonnie hade eller har ni spanat på en ny?
    Jag skulle själv kunna köpa en vagn bara för att de är så snygga fast jag inte ska ha en liten men älskar allt med bebisar och de som hör till 🙂
    Kram <3

Annons
stats